Back to school!

back to work

 

Nog een paar dagen en dan gaat het midden van het land weer naar school of aan het werk.
Zou je dit jaar duurzamer willen zijn? Begin met je lunch. In plaats van boterhamzakjes, kun je een lunchbox meenemen. Ga je op pad, vergeet je plastic waterflesjes en neem een drinkfles mee. Drink je graag koffie of thee onderweg? ShopZuiver heeft verschillende mooie thermosflessen, er zit er altijd één voor jou bij.  Of wil je liever een warme, gezonde maaltijd meenemen, dan is een food jar daar ideaal voor. Tot slot kun je in plaats van plastic bestek onderweg, eens denken aan een kersenhouten lepel in je tas. Makkelijk schoon en je bent altijd voorbereid een duurzame keuze te maken.

 

Back to school

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.