Schoon, schoner, schoonst

Savon de Marseille

ShopZuiver heeft een fijn assortiment biologische en pure zepen. Mooie betaalbare producten van Santé, Lavera en Marcels Green Soap. Heerlijk verzorgende olijfoliezeep. Wist je dat je met olijfoliezeep een heleboel kan meer doen dan je handen wassen? Je kunt er bijvoorbeeld wasmiddel mee maken of het gebruiken als scheerzeep.

Poppe sjippe Naturoya

Nieuw in de collectie zijn de handgemaakte milde zepen van Naturoya. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke, verzorgende ingrediënten zoals olijfolie en kruiden. Geschikt voor tere babyhuidjes en natuurlijk ook voor volwassenen.

 

Bewaren

Tagged , , , , , , , ,

3 gedachten over “Schoon, schoner, schoonst

  1. de kleine zijn die ook voor t haar

    1. Hoi Miranda, de haarzepen volgen nog. Groet, Astrid

      1. Dankje,das waar ook,tot zover ziet het er super uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.