Sinterklaas en Kerst

Het is half November, maar bij ShopZuiver is de Sinterklaas- en Kerstdrukte al losgebarsten.
De shop staat (stond) vol met heerlijke (uiteraard vegan) chocoladeletters, en ook de kerstchocola is al aan de twee ronde toe.

Heb je onze prachtige nieuwe kaarten al gezien? Voor iedere prijsklasse wat wils; de vegan groetjes van Colorfull Green, de prachtige dieren van Maryontherocks, en zeer binnenkort de groeikaarten van De Bonte Raaf: kaarten met klaverzaadjes. De ontvanger kan de kaart planten en heeft zo altijd een herinnering aan je.

Verder zijn we bezig met de voorbereidingen voor de Winterfair van Veggieworld. Als duurzaam warenhuis, maar vooral cadeautjeswinkel, komen we met veel mooie en lekkere dingen. De bonbons van Confiserie Jonas zijn terug en per stuk te koop. De hartjesschalen van Kinta zijn natuurlijk prachtig op de decembertafel: we hebben er extra van ingekocht.
Kom je kijken op 9 of 10 december in de Expo Haarlemmermeer?

Tagged , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.